Novinky v ponuke

29.10.2013 20:43

Vážení priatelia, po dlhšej dobe vám prinášame niekoľkio noviniek, ktoré určite stoja za pozornosť. Na našej stránke sme pomenili zopár vecí. Ako najdôležitejšie je to, že sme do nášho menu, na ľavej strane pridali niekoľko nových koklóniek.

Tak ako prvé napríklad v galérii Živitov, pribudla kolónka "Špeciály" ide o fotogalériu našich špeciálnych Živitov, ktoré sme vytvorili pre konkrétnych klientov a konkrétny účel. Vy síce dobre viete, že už minimálne dva roky sa špecializujeme predovšetkým na výrobu Živitov pre konkrétnych klientov, doposiaľ však neexistovala pre tieto špeciálne kusy fotogaléria. Takže sme sa rozhodli, že je najvyšší čas aby ste mali možnosť vidieť ako vyzerajú Živity špeciálne zostrojené pre konkrétny účel, samozrejme rovnako ako všeobecné aj tieto špeciály plnia všetky štandartné úlohy tak ako ich deklarujeme u našich Živitov ale špeciály sú svojim pôsobením ešte o niekoľko tried vyššie. 

Ďaľšou novinkou je kolónka s názvom "Autorský bioenergetický šperk". Pripravili sme pre vas velmi zaujimavu novinku. Navrhli sme kolekciu autorských bioenergetických šperkov, ktoré realizujeme v spolupráci s našimi priateľmi - zlatníkmi zo známej Bratislavskej zlatníckej dielne "Peter Kozánek - KOZO". Ide o Živity v ktorých sú použité iba vzácne kovy ako zlato, striebro a navyše hviezdny prach a polodrahokamy prípadne drahokamy. Tieto Živity sa potom vsádzajú do masívnehio striebra prípadne ak má zákazník záujem zlata. Pri výrobe takéhoto bioenergetického šperku ide vždy o komplexnú ručnú prácu. Tieto autorské šperky sú samozrejme bioenergeticky plne funkčné. Rovnako ako naše Živity vyrábané na mieru pre konkrétneho klienta - čiže špeciály je možné vyrobiť takýto autorský šperk aj na mieru. Naše autorské šperky si môžete naživo pozrieť v Zlatníctve - Art Jewellery Gallery na Rázusovom nábreží č. 6 v Bratislave, vedľa Národnej galérie. 

Treťou novinkou je "Osobný talizman". O našej výrobe profesionálnych osobných talizmanov ste sa už niečo dočítali. Keďže ide o veľmi osobnú ba povedal by som až intímnu záležitosť každéhio klienta, všetky bližšie informácie sa konzultujú na osobnom stretnutí. Napriek tomu si v našej fotogalérii talizmanov budete môcť pozrieť niektoré skvosty, ktoré s láskavým dovolením majiteľov budeme môcť zverejniť. Osobné talizmany konštruujeme na základe hlbokého rozboru klienta a jeho problému - osobny pohovor je veľmi dôležitý (ak je klient v zahraničí, prípadne sa z nejakého iného dôvodu nedá stretnúť osobne je dôležité mať od neho čo najviac relevantných informácii - rieši sa idividuálne, ako aj fotografiu), následne sa robí astrologická a numerologická analýza, výklad tarotový a runový, rovnako ako aj anjelsky. Potom je navrhnutý tvar a typ talizmanu, ktorý sa konzultuje s klientom. Následne po odsúhlasení aj finančnom sa skladá finančná záloha a začína sa samotná výroba. Pri výrobe sa vždy veľmi prihliada na lunárne fázy, postavenie slnka, správne planetárne hodiny ako aj iné aspekty a preto je výroba náročná aj časovo. Keď je talizman hotový je odovzdaný svojmu majiteľovi, ktorý si ho musí sám aktivizovať príslušným rituálom. Návod samozrejme dostane. Talizmany sú konštruované a zhotovované ako špičkové šperky výlučne z drahých kovov a drahokamov, v spolupráci s už vyššie  spomínanou zlatníckou dielňou  Peter Kozánek - KOZO. Takto precízne zhotovený talizman (opäť hovoríme o plnohodnotnej ručnej práci) je skutočným klenotom, ktorý bude sprevádzať svojho majiteľa a bude mu pomáhať po celý život.

 

Toto sú zatiaľ už funkčné odkazy na naše novinky. Postupne pracujeme na ďalších a hneď ako budú aktuálne, predstavíme vám ich. Verím, že vás naša rozšírená ponuka zaujala a že vám prinesie nové zážitky.