Dočítate sa o nás v januárovom čísle mesačníka VITALITA

04.01.2011 16:41

Priatelia, teší nás, že si o našich Živitoch môžete prečítať aj v mesačníku VITALITA. Pre lepšiu predstavu o čom je článok, pripájam z neho úryvok....... 

 

 

Orgonit – Živit

Zharmonizuje priestor aj dušu

 

 

"..... Orgonit od slova orgon, čiže životná energia. V rôznych kultúrach má rôzne označenie. Ide o tú istú energiu, ktorú poznajú mnohí pod názvom „čchi“, „ki“, „prána“, „éter“, „orgon“ ale napríklad starí Slovania ju poznali pod názvom „živa“. A máme aj krásnu staroslovanskú bohyňu Živu, ktorá má na starosti túto blahodárnu silu, bez ktorej by príroda nemala zdroj energie. A keďže nevidím najmenší dôvod používať cudzojazyčné označenie niečoho, čo aj naši predkovia dobre poznali, rozhodli sme sa naše transformátory – harmonizéry nazvať „orgonit – živit“, aby sme ich napojili na naše pôvodné korene.

 

Ďalej by som rád vysvetlil, že ide o prístroj, ktorý by mal byť vždy správne skonštruovaný, aby plnil svoju úlohu a nemal by sa zamieňať len za bytový doplnok či šperk. Tým nechcem povedať, že by nemal vyzerať aj esteticky alebo, že by nemohol zároveň plniť úlohu osobného harmonizéra v tvare šperku. Ak si však chcete kúpiť funkčný prístroj, mala by byť jeho funkčnosť a zameranie to prvé, čo by vás malo zaujímať. Pekných doplnkov je na trhu veľa. Reálne funkčných prístrojov menej. Naše orgonity – živity spĺňajú a často prevyšujú predstavy svojich majiteľov o funkčnosti, ale zároveň aj o estetike.

 

Keď sme pred viac ako pol rokom začali s výrobou týchto transformátorov – harmonizérov, nebolo to zbrklé rozhodnutie. Nechceli sme začať zarábať na klientoch, ktorí čím ďalej viac a viac pociťujú najmä na svojom zdraví a psychickej nepohode znečistenú a mŕtvu energiu z elektrosmogu a rôznych patogénnych zón, ktoré nás obklopujú. Naším prvoradým cieľom bolo takýmto ľuďom pomôcť a citeľne im  zlepšiť a ozdraviť okolie, v ktorom sa pohybujú......"

 

Celý článok si môžete prečítať v januárovom čísle časopisu VITALITA, ktorý je na stánkoch už od 29.12.2010