Zopár zmien

02.01.2013 23:44

Zopár zmien vo fungovaní

Milí priatelia,

ospravedlňujem sa ak som sa dlhšie niekomu neozval, resp. nereagoval na mail. Rovnako aj telefón bol nedostupný. V posledných mesiacoch bolo treba veľa vecí upraviť a zmeniť pretože nastavený systém vo firme spôsoboval čoraz dlhsie čakacie doby na zákazku a zároveň čoraz väčší stres pri výrobe čo už začalo byť neúnosné a vzhľadom na zachovanie plnohodnotnej funkčnosti našich Živitov, bolo treba uskutočniť zmenu. Navyše zvyšujúci sa stres začal spôsobovať aj zdravotné problémy a to už vôbec nie je žiaduce pri výrobe Živitov, ktoré sú svojim pôsobením, vyžarovaním ale aj výzorom jedinečné na trhu a majú - vám, našim klientom, pomáhať v živote. Preto bolo nutné urobiť pauzu a zastaviť nežiaduce smerovanie, pretože aj nové inšpirácie potrebujú svoj čas a najmä pokojnú a čistú myseľ. Skrátka bolo sa treba zastaviť a premyslieť ďalšie smerovanie.

Dočasné spomalenie prác a vyčistenie atmosféry vo firme malo veľmi pozitívne následky pretože okrem organizačných zmien sa podarilo už v pokojnejšej atmosfére získať ďalší klenot do našej kolekcie liečiteľských tvarovaných čakrových harmonizérov. Podarilo sa pre vás z anjelskych sfér získať ďalší z našej obľúbenej série LTČ tentokrát je to LTČ-04, ktorého testovanie sa pripravuje a určite vás budeme o ňom informovať. Okrem toho je rozpracovaný aj ďalší model z tejto série ale o tom je zatiaľ predčasné hovoriť. Takže základné pravidlá sú zmenené v niekoľkých bodoch. Telefónne číslo bude zapnuté každý pracovný deň v čase od 12:00 do 14:00. Počas tohto času sa budú poskytovať konzultácie, po individuálnej dohode aj v inom čase. Pokiaľ bude v stanovených hodinách telefón vypnutý, treba zatelefonovať na druhý deň v stanovenom čase. Počas sviatkov či dovolenky bude telefón vypnutý resp. bude možnosť poslať sms. Telefonovať prosím po 7.1.2013. Objednávky treba realizovať prostredníctvom mailu, iba vo výnimočných prípadoch telefonicky. Odpoveď na mail či potvrdenie objednávky bude maximálne do 7dní. Každá zaregistrovaná objednávka sa vyhotoví podľa náročnosti. Štandardná doba by však nemala presiahnuť 6 týždňov. V prípade náročnejších zákaziek alebo väčšiehio počtu objednaných kusov bude termín dodávky konzultovaný individuálne. Pri nahromadení sa väčšieho množstva zákaziek sa dočasne prestanú príjmať nové aby bol zachovaný deklarovaný termín vyhotovenia a zachovaná harmonická pracovná atmosféra bez umelého vytvárania tlakov na výrobu a termíny dodávok. Dočasné pozastavenie bude uverejnené na našej stránke aj s najbližším termínom opätovného príjmania zákaziek. Tento systém začal platiť od 1.1.2013   

Som si istý, že tieto pravidlá pomôžu skvalitniť naše služby, zharmonizovať atmosféru výroby a ešte zvýšiť úroveň našich Živitov ktoré tvoríme pre vás našich zákazníkov s Anjelskou láskou a pomocou vysokých duchovných majstrov.

Všetkým ktorí sa nedovolali alebo nedostali odpoveď na svoj mail a majú záujem o výrobu Živitu pre seba alebo svojich blízkych prosím aby opätovne poslali svoj mail na našu mailovú adresu osobnetalizmany@centrum.sk , pokúsime sa vyhovieť všetkým.

Ďakujem za pochopenie a prajem všetkým šťastný a úspešný celý rok, svetlo v duši a Anjelsku lásku v srdci.