LTČ - 03 - najnovšia novinka, sa pripravuje do výroby

17.06.2011 03:10

Priatelia opäť sme pre Vás pripravili unikátnu novinku. Paletu našich vynikajúcich liečiteľských harmonizérov rozšíri nový model. LTČ - 03. Naše unikátne liečiteľské harmonizéry už nejednému z vás uľavili od bolesti, zharmonizovali energetickú sústavu, pomohli vyliečiť choroby či zmierniť príznaky zložitých pooperačných stavov. Navyše ako mi sami potvrdzujete, sa väčšine z vás stal jeho osobny liečiteľský harmonizér veľmi dôverným spoločníkom, bez ktorého si už ani neviete predstaviť bežné fungovanie. Je to naozaj tak, ľuibovolný harmonizér zo série LTČ vás v kratučkom čase presvedčí o svojich kvalitách a tým že "gro" našich výrobkov vyrábame pre konkrétneho klienta veľmi prirodzene sa aj liečiteľský harmonizér rýchlo zladí so svojim majiteľom s ktorým vytvoria takpovediac nerozlučnú dvojicu. Veľmi ma teší, že si naše špeciálne harmonizačné liečiteľské Živity našli medzi vami takú obľubu. Som presvedčený, že rovnakú priazeň si u vás získa aj náš najnovší prírastok do rodiny LTČ, ktorým je už spomenutý LTČ - 03. Testy, ktorými prechádzal za uplynulé mesiace to len potvrdzujú. Tak ako sa každý model zameriava prioritne na jednu činnosť aj keď jeho pôsobenie je širokospektrálne je LTČ - 01 zameraný prioritne na liečenie ťažších, či chronických stavov, ale rovnako dobre vám bude harmonizovať aj vašu energetickú sústavu. LTČ - 02 je prioritne energetizačný, čo znamená, že aj keď tiež dokáže spoľahlivo liečiť a harmonizovať energetickú sústavu, jeho prioritným poslaním je doplniť energiu svojmu majiteľovi kedykoľvek počas dňa či noci a doslova mu "dobiť baterky". LTČ - 03 dokáže aj liečiť, aj dopĺňať energiu ale jeho prioritným poslaním je celková harmonizácia organizmu. To znamená, že v krátkom čase navodí veľmi príjemnú a pohodovú atmosféru, tým, že svojho majiteľa postupne vylaďuje na vysoké duchovné vibrácie.

LTČ - 03 harmonizuje nie len energetický systém človeka, ale upravuje aj emocionálne nezrovnalosti, fyzické problémy a celkovo navodzuje upokojujúcu láskyplnú atmosféru. Dá sa povedať, že LTČ - 03 je relaxačný, upokojujúci a veľmi príjemné stavy navodzujúci harmonizér.

Práve v tomto čase sa končia jeho testy a v priebehu niekoľkych týždňov sa spustí jeho výroba. Som presvedčený, že si získa u vás rovnakú obľubu ako jeho dvaja starší súrodenci. Postupne sa začína práca na konštrukcii aj ďalšieho modelu z tejto série, takže sa môžete priebežne tešiť na ďalšie prírastky do rodiny našich unikátnych liečiteľských harmonizérov.